Welkom

Een perceel in één van onze parken
Een perceel kiezen

VERHUUR

Het wensen van een 2de residentie aan zee begint uiteraard met de keuze van een park en tenslotte een perceel. Van de keuze van dit perceel hangt natuurlijk achteraf het uitzoeken van een geschikte stacaravan. De grootte van een perceel bepaalt welke afmetingen je droomcaravan kan hebben.

Onze raad: loop eens rond op onze parken, snuif de sfeer op, kijk rond en bepaal welk deel van het residentieel park jou het beste ligt.

  • Marva 1
  • Marva 2
  • Marva 3
  • Mercator Park
  • Mid's Park

Contacteer ons

Prijs

JAARLIJKSE HUUR

Want eens je stacaravan ter plaatse staat, kan die zomaar niet verhuisd worden omdat de plek je uiteindelijk niet zo ligt!

De oppervlakte van het perceel bepaalt de jaarlijkse huurprijs. Deze liggen tussen €1651 en €3417 per jaar.

Je kan je hierbij laten adviseren door de parkverantwoordelijke : deze persoon kent zijn park, de mensen, de verschillende straten en sferen en zal je zeker goede raad kunnen meegeven.

GOEDE AFSPRAKEN

OVEREENKOMST

Eens ter plaatse zijn er ook bepaalde normen te respecteren. Elk residentieel park is onderhevig aan normen opgesteld door de overheid qua aanleg, beplanting, brandvrije zones, verharding, enz... Marva Parken dient dan ook deze normen te laten handhaven. Dus, vooraleer je tuintje om te spitten en een moestuin aan te leggen, contacteer eerst je parkverantwoordelijke om te zien of dit wel toegelaten wordt door het campingdecreet ! Beter zo dan achteraf te moeten herbeginnen...


Eens je keuze definitief is, teken je een reservatieformulier voor het perceel. Deze reservatie blijft een beperkte periode geldig. Zodra je het voorschot voor de reservatie betaald hebt, wordt het door jou gekozen perceel definitief vastgelegd en kun je de komende vakantie plannen.

Algemene Voorwaarden

Welkom aan zee

de perfecte plaats

We wensen jullie alvast een vruchtbare jacht op de ideale plaats

Van harte welkom in onze parken

Marva 1 Duinenweg 509 - 8430 Middelkerke

Marva 2 - Heirweg 25 - 8430 Middelkerke

Marva 3 - Steenovenstraat 4 - 8431 Middelkerke

Mid's Park - Duinenweg 169 - 8430 Middelkerke

Park Mercator - Heirweg 7 - 8430 Middelkerke

VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA