Residentiële parken nabij strand en zee

Marvapark 1

Genesteld achter de duinen

De Marva 1 is niet alleen ons oudste park (1970) maar tevens de grootste. Dit residentieel park geniet van een ideale ligging op 300m van de zee en het centrum van Westende-Bad. Zeer familiale sfeer op grotere schaal met tal van faciliteiten.


Marvapark 2

Ruime percelen en een gezellige sfeer

Naast ons Mercator Park vindt u de gelijkaardige Marva2 : een relatief recent park met ruime percelen en een gezellige sfeer op kleinere schaal. Door de bescheiden grootte is er een goede verhouding tussen residenten, die zelf zorgen voor activiteiten.


Marvapark 3

Gloednieuwe burelen en opgewaardeerd

Marva3 herbergt ons hoofdbureel en ligt op een 500m van het centrum van Middelkerke. 2019 wordt een prachtig jaar voor dit park : de bouw van nieuwe burelen zorgen voor een heuse opwaardering van dit gezellig park.


Mid's Park

Klein en gezellig

Mid’s park is een kleine gezinscamping, genesteld achter de duinen, op 500 meter van strand en zee, op fietsafstand van Middelkerke en rechtover een ruim shoppingcenter. Het park werd opgericht in de jaren 80 en een perfect uitvalspunt voor wandelingen.


Park Mercator

Rustig en residentieel

Park Mercator is de laatste telg in onze familie en is een klein en rustig residentieel park. Dit residentieel park ligt op wandelafstand van het centrum van Middelkerke met zijn winkeltjes, restaurants en terrasjes.

Van harte welkom in onze parken

Marva 1 Duinenweg 509 - 8430 Middelkerke

Marva 2 - Heirweg 25 - 8430 Middelkerke

Marva 3 - Steenovenstraat 4 - 8431 Middelkerke

Mid's Park - Duinenweg 169 - 8430 Middelkerke

Park Mercator - Heirweg 7 - 8430 Middelkerke

VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA